Οι ξένες επενδύσεις στο Β’ Μέρος του 3rd InvestGR Forum 2020

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το InvestGR Forum φέρνει στο κέντρο της δημόσιας συζήτησης τις ξένες άμεσες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Λόγω των καταναγκασμών δημόσιας υγείας, το 3rd InvestGR Forum 2020:Greece in the Pole Position πραγματοποιείται φέτος διαδικτυακά και σε δύο περιόδους, στις 15 – 16 Ιουλίου και στις 8 – 9 Οκτωβρίου 2020.

Στο Α’ Μέρος, τον περασμένο Ιούλιο, συζητήθηκαν θέματα, όπως η ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού, το ψηφιακό άλμα δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, η ελληνική καινοτομία και η έννοια του Σκοπού (Purpose) για το Κράτος και τις εταιρείες.

Στο πλαίσιο δε της Στρατηγικής Συνεργασίας της ΕΥ Ελλάδος και του InvestGR Forum, παρουσιάστηκαν τα ευρήματα της έρευνας της ΕΥ, «Attractiveness Survey: Ελλάδα 2020», με θέμα την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού.

 

Στο Β’ Μέρος, στις 8 και 9 Οκτωβρίου, θα συμμετάσχουν πολιτικοί, CEOs εταιρειών, πανεπιστημιακοί και ειδικοί, οι οποίοι θα συζητήσουν θέματα, όπως οι εμβληματικές επενδύσεις, η μετατροπή της κρίσης σε ευκαιρία, η νέα αφήγηση της χώρας και οι επενδύσεις στις υποδομές.

Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, Ανδρέας Γιαννόπουλος, δήλωσε: «Τον περασμένο Ιούλιο, είχαμε ένα πολύ επιτυχές «πρώτο ημίχρονο» του 3rd InvestGR Forum 2020. Αυτό, τουλάχιστον, μας μετέφεραν οι συμμετέχοντες ομιλητές και οι χορηγοί. Σχεδόν 1.000 άτομα παρακολούθησαν τις εργασίες του πρώτου online διημέρου, άρα ο πήχυς είναι ήδη ψηλά. Αυτόν τον ψηλό πήχυ φιλοδοξούμε να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τον προσεχή Οκτώβριο, έχοντας υπόψη τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες θεματικές και τους διακεκριμένους ομιλητές στα πάνελ συζήτησης».

Το 3rd InvestGR Forum 2020: Greece in the Pole Position οργανώνεται από την PUBLIC AFFAIRS AND NETWORKS και πραγματοποιείται με την υποστήριξη και την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Εξωτερικών και του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων βιομηχανιών, ενώ σημαντικά ΜΜΕ είναι Χορηγοί Επικοινωνίας.

Στρατηγικοί Εταίροι του InvestGR Forum 2020 είναι οι EY Greece και JTI, ενώ Χορηγοί και Υποστηρικτές είναι οι COCA – COLA, ABBVIE, BAYER, ΕΚΟΜΕ, HPE, INTERAMERICAN, MSD, PFIZER, ACCENSUS, LIDL, NN.

Για την παρακολούθηση του 3rd InvestGR Forum 2020, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ: http://investgr.eu/en/home-conference-en/