Ο ΣΒΘΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ, ΤΗΝ 17η ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

 

Για 17η συνεχόμενη χρονιά και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 με κεντρικό θέμα: «Οι Εξελίξεις στην Ενεργειακή Κρίση – Οι Αναμενόμενες Μεταβολές στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον – Τα Αντανακλαστικά της Βιομηχανίας» με σκοπό να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες μία ξεκάθαρη εικόνα για τις τρέχουσες εξελίξεις και τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην Ενεργειακή Κρίση, στις αναμενόμενες και αναπόφευκτες μεταβολές που αυτή θα επιφέρει στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον και στα Αντανακλαστικά που θα πρέπει να επιδείξει η Βιομηχανία και οι Μεταποιητικές Επιχειρήσεις.

Εισηγητές ήταν ο κ. Αντώνιος Κοντολέων, Πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας ΕΒΙΚΕΝ και ο κ. Νικόλαος Μπόζος, Τακτικό Μέλος της Ένωσης Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας ΕΒΙΚΕΝ, οι οποίοι λόγω της πολύχρονης εμπειρίας τους τόσο στο συγκεκριμένο τομέα, όσο και πάνω σε εξειδικευμένα θέματα που αφορούν στη Βιομηχανία και στην Επιχειρηματικότητα, αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Συνδέσμου, ώστε να παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες το ανωτέρω θέμα.

Στη 17η Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος έλαβαν μέρος επιχειρηματίες, εκπρόσωποι και στελέχη των επιχειρήσεων-μελών του Συνδέσμου, οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση των δύο εισηγητών και συμμετείχαν ενεργητικά στην ανταλλαγή απόψεων και στις τοποθετήσεις που ακολούθησαν.

Εκ μέρους του Συνδέσμου, τις εργασίες της 17ης Ετήσιας Επιχειρηματικής Επιμορφωτικής Συνάντησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, χαιρέτησε η Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, κ. Ελένη Κολιοπούλου.

Η προετοιμασία και διεξαγωγή της Ετήσιας Επιχειρηματικής Επιμορφωτικής Συνάντησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος 2021 πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα ΣΒΘΣΕ/Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ για τις ΜΜΕ 2021, εκστρατεία την οποία συντονίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με σκοπό την προαγωγή της επιχειρηματικότητας σε όλη την Ευρώπη.