Στις 2 & 3 Δεκέμβριου το 3ο Συνέδριο Φορολογικού Δικαίου

 

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και ο Όµιλος Economia διοργανώνουν το 3ο Συνέδριο Φορολογικού Δικαίου με τίτλο: «Υποστηρίζοντας την Ανάκαμψη», την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, υπό την επιστημονική αιγίδα και επιμέλεια της Ελληνικής Εταιρίας Φορολογικού Δικαίου Δημοσιονομικών Μελετών.

Μέσα στο ραγδαία μεταβαλλόμενο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον, το 3ο Συνέδριο Φορολογικού Δικαίου έρχεται και φέτος με περισσότερους από 25 εξέχοντες ομιλητές, να διερευνήσει για άλλη μία χρονιά, τις κρίσιμες αλλαγές στο φορολογικό δίκαιο και τον πιθανό αντίκτυπο αυτών στην επιχειρηματικότητα. Οι θεματικές που θα εξετάσουν οι διακεκριμένοι Ομιλητές κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου είναι:

· Προτάσεις για ένα σύγχρονο σύστημα φορολογίας ομίλων επιχειρήσεων.

· Ψηφιακοί νομάδες και φορολογία – από το brain drain στο brain gain.

· Ανταλλαγή πληροφοριών και προστασία φορολογουμένων.

· Νομοθετικές & Νομολογιακές Τάσεις στον χώρο της φορολογίας (Ελλάδα και Διεθνώς).

Το Συνέδριο το οποίο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Νομικής και Ακαδημαϊκής κοινότητας, των Οικονομολόγων και των Λογιστών, των στελεχών των Οικονομικών Διευθύνσεων των επιχειρήσεων και όσων ασχολούνται με το φορολογικό δίκαιο και την εφαρμογή του, παρέχοντάς τους πολύτιμη εξειδικευμένη γνώση και εργαλεία αναφορικά με τα πλέον κρίσιμα και επίκαιρα θέματα της φορολογίας, τελεί υπό την αιγίδα της Έδρας Jean Monnet στην Ευρωπαϊκή Φορολογική Πολιτική και Διοίκηση και τη θεσμική υποστήριξη του ΣΕΒ.

Το 3ο Συνέδριο Φορολογικού Δικαίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της virtual πλατφόρμας της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ.

Χάλκινοι χορηγοί θα είναι οι εταιρίες: BERNITSAS, Δρυλλεράκης & Συνεργάτες, ΕΥ, KBVL Law Firm, KPMG, Kυριακίδης Γεωργόπουλος, Κεραμεύς, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος & Συνεργάτες, Saplegal – Α.Σ. Παπαδημητρίου & Συνεργάτες, POTAMITISVEKRIS Σταυρόπουλος & Συνεργάτες και Zepos & Yannopoulos και χορηγοί οι εταιρίες: Alpha Bank, Φορτσάκης Διακόπουλος Μυλωνογιάννης & Συνεργάτες και Παπαστράτος ΑΒΕΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: http://www.nb.org/3o-synedrio-forologikou-dikaiou.html | Τ 210 3678967 | Ε edu@nb.org