Στις 29&30 Ιουνίου το

14o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

«Η εποχή meta»

Μετά από 2 χρόνια “virtually”, το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δικηγόρων Νομικών Υπηρεσιών με τίτλο “Η Εποχή meta” έρχεται στις 29 Ιουνίου εξ αποστάσεως & στις 30 Ιουνίου διά ζώσης στο Golf Privé.

Το Συνέδριο που διοργανώνουν η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACCE) και υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων, αποτελεί αναμφισβήτητα το σταθερό σημείο συνάντησης των Ελλήνων δικηγόρων επιχειρήσεων και Οργανισμών του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, και κάθε χρόνο προσελκύει πλέον των 600 συνέδρων.

Πρωτοπόρο από τη σύλληψή του, με σύγχρονη δομή, επίκαιρη και ευρεία θεματολογία, εκλεκτούς ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους συνέδρους, το Συνέδριο  Δικηγόρων Νομικών Υπηρεσιών έχει καθιερωθεί ως μοναδικός στο είδος του θεσμός στην Ελλάδα.

Έχουμε πιά περάσει στην Εποχή meta… Εποχή μεταβολών, μετατροπών, μετασχηματισμών!

Βασικές Θεματικές Ενότητες

  • Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ meta
  • Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ meta
  • Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ meta
  • ΟI ΣΠΟΥΔΕΣ meta
  • ΤA ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ meta

Προετοιμαστείτε να την ζήσετε με επιτυχία!

Μετά το πέρας της 2ης μέρας του Συνεδρίου θα ακολουθήσει GALA Dinner στο Golf Privé.

Το 14o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ υποστηρίζουν:

Ασημένιοι Χορηγοί: ΔΕΔΔΗΕ

Workshop Sponsors: EY & οι Δικηγορικές Εταιρίες: Karatzas & Partners, KPMG, Saplegal, CPA

Χάλκινοι Χορηγοί: ΔΕΗ & οι Δικηγορικές Εταιρίες: Bernitsas,, Kyriakides Georgopoulos, Koutalidis, Lambadarios, Zepos Yannopoulos

Χορηγός: Stavropoulos & Partners

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του συνεδρίου εδώ ή να τηλεφωνήσετε στο 210 3678907.