Δελτίο Τύπου

Θεσσαλονίκη, 3 Μαΐου 2022

 

1st Blockchain & Crypto ConferenceUnlocking Blockchain: Το πρώτο συνέδριο για τον κόσμο του Blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων έρχεται στις 21 Ιούνιου στη Θεσσαλονίκη!

Η Insurance Innovation με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1st Blockchain & Crypto Conference 2022, το πρώτο συνέδριο στο τομέα του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων στη Β. Ελλάδα.

Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain» το Blockchain & Crypto Conference, φιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει τη τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης. Το συνέδριο διοργανώνεται για πρώτη φορά και θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Ιουνίου 16:30-20:30 στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

Οι συμμετέχοντες (online & offline) θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για πολλές νέες έννοιες, οι οποίες αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας όπως τα NFTs, το cyber security και τo metaverse. Οι ομιλίες θα έχουν έντονο το στοιχείο της αλληλεπίδρασης και θα αναπτυχθούν με τη συμμετοχή των συνέδρων, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους στους ομιλητές.

Με ένα υψηλού επιπέδου πάνελ ομιλητών, το νέο συνέδριο της Insurance Innovation έχει ως στόχο να φέρει πιο κοντά τους συμμετέχοντες με τεχνολογίες που σύντομα θα αλλάξουν τον κόσμο μας!

Σύντομα θα αναρτηθούν όλες οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου blockchainconference2022.gr

Μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν μέσα από τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες θα έχουν ως αντικείμενο:

  • Τι είναι η τεχνολογία blockchain και πώς μπορεί να μετασχηματίσει τον κόσμο μας
  • Ο νέος κόσμος του metaverse
  • Τι είναι το bitcoin και τα altcoins και ποια η χρησιμότητά τους
  • Ethereum και smart contracts – To τέλος των μεσαζόντων
  • Fintech εταιρείες στην Ελλάδα – Πώς θα αλλάξει η τραπεζική την επόμενη 10ετία
  • Τι είναι τα NFTs και τι εξυπηρετούν στη πράξη
  • Κρυπτονομίσματα και φορολογία στην Ελλάδα
  • Οι νομικές πτυχές της τεχνολογίας blockchain
  • Πώς το cyber security αναδιαμορφώνει την ασφαλιστική βιομηχανία

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών του 1st Blockchain & Crypto Conference 2022.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής!

Για τη συμμετοχή σας στο συνέδριο είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας στο blockchainconference2022.gr

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στoν κ. Αριστείδη Βασιλειάδη και την κα Σοφία Κουμαρά, μέσω email στο sales@insuranceinnovation.gr / aris@insuranceinnovation.gr και τηλεφωνικά στο 2312201003 και 6941 665 405.

Αιγίδες: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Χορηγοί: NewCo AE

Χορηγοί Επικοινωνίας: ATLAS TV, bankingnews.gr, businessdaily.gr cityportal, cryptonomist.gr, culpanews.gr, cyprusinsurancenews.com, dealnews.gr, economia.gr, epixeiro, euro2day.gr, grtimes.gr, insuranceforum.gr, marketnews.gr, moneyview.gr, North Radio 98.0, olathessaloniki.com startup.gr, startupper.gr, The Insurer,  sofokleousin.gr, voria.gr