ΜΜΕ – Δημοσιογραφία – Δίκτυα – Πλατφόρμες & Χρήστες στην Ψηφιακή Εποχή

 

Η NOMIKH BIΒΛΙΟΘΗΚΗ και το επιστημονικό περιοδικό Δίκαιο Τεχνολογίας & Επικοινωνίας» (ΔΙTE), σε συνεργασία με τον Όμιλο Economia, διοργανώνουν το 8ο Συνέδριο Δικαίου Τεχνολογίας και Επικοινωνίας με τίτλο ΜetaEπικοινωνία: ΜΜΕ – Δημοσιογραφία – Δίκτυα – Πλατφόρμες & Χρήστες στην Ψηφιακή Εποχή», την Τρίτη 5 Απριλίου 2022 με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens και virtually μέσω της συνεδριακής πλατφόρμας της Νομικής Βιβλιοθήκης.

Από το 2015, το Συνέδριο Δικαίου Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, αποτελεί κάθε χρόνο τον τόπο όπου η θεωρία και η πράξη στον χώρο της τεχνολογίας και της επικοινωνίας συναντώνται. Οι ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο αυτό επιτάσσουν συνεχή ενημέρωση και συμμετοχή στην εξέλιξη του διεπιστημονικού διαλόγου. Το Συνέδριο πρωτοπορεί φιλοξενώντας περισσότερους από 25 έγκριτους εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι συνομιλούν και αναπτύσσουν τις κρίσιμες εξελίξεις στα θέματα της ιδιωτικότητας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων, κυβερνοσφάλειας και κυβερνοέγκληματος, διανοητικής ιδιοκτησίας, domain names, ηλεκτρονικού εμπορίου και νέων μορφών συναλλαγών, νέων τεχνολογιών και Legal Tech, ηλεκτρονικών επικοινωνιών Ραδιοτηλεόρασης, Τύπου, προσβολής της προσωπικότητας μέσω ΜΜΕ και διαδικτύου.

Υποστηρικτές του συνεδρίου είναι Ελληνική Ένωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Iδιωτικότητας (Hellenic Association of Data Protection & Privacy και η DPO Academy.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα