ξένη καταχώρηση

Lidl Ελλάς: Νέα Κάρτα Προνομίων Business για επιχειρήσεις

 

Ένα νέο εμπορικό προϊόν λάνσαρε η  Lidl Ελλάς, την Κάρτα Προνομίων Business που απευθύνεται σε εταιρείες που αναζητούν ένα ευέλικτο δώρο – προνόμιο για το προσωπικό τους. Η Κάρτα Προνομίων Business διευρύνει την εμπειρία των αγορών από τα καταστήματα της εταιρείας και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων εταιρειών.

Με την Κάρτα Προνομίων Business οι εταιρείες αποκτούν τη δυνατότητα να προσφέρουν στους εργαζομένους τους τη χαρά ενός μοναδικού δώρου, αποκλειστικά δικής τους επιλογής, καθώς μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, τροφίμων και μη, που διαθέτει η Lidl Ελλάς.

Με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα που πλησιάζει, η Κάρτα Προνομίων Business αποτελεί ένα πρακτικό και έξυπνο δώρο, μια μοναδική ευκαιρία για τις εταιρείες να επιβραβεύσουν τους εργαζομένους τους, να ευχαριστήσουν τους συνεργάτες ή τους πελάτες τους.

Είναι εύκολη και απλή στη χρήση της γιατί λειτουργεί όπως κάθε κοινή δωροκάρτα, ενώ χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της έχει σημαντικά πλεονεκτήματα.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάρτα Προνομίων Business είναι μεταβλητής αξίας, απευθύνεται σε Νομικά Πρόσωπα και αποκτάται με την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου, χωρίς καμία επιπλέον προμήθεια.

Μπορεί να μεταβιβαστεί χωρίς περιορισμούς καθώς δεν είναι προσωπική. Επίσης, βάσει του σειριακού της αριθμού, δύναται να επαναφορτιστεί κατόπιν νέας παραγγελίας εντός ενός έτους από την αρχική ενεργοποίησή της.

 

Για την παραγγελία Καρτών Προνομίων Business αλλά και για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο απόκτησης αυτών, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν το αίτημά τους στο τμήμα υποστήριξης πελάτων της Lidl Ελλάς μέσω της φόρμας που θα βρουν στον σύνδεσμο: http://exypiretisi-pelaton.lidl-hellas.gr/SelfServiceGR/s/contactsupport.

Εναλλακτικά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν την παραγγελία τους τηλεφωνικά στο 800 111 3333 για κλήσεις από σταθερά (χωρίς χρέωση), ή στο +30 2311 768 568 για κλήσεις από κινητά (αστική χρέωση). Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα – Σάββατο: 8:00 – 18:00. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: http://www.lidl-hellas.gr/plirofories/cards