Διακεκριμένοι ερευνητές διεθνούς εμβέλειας και εκπρόσωποι σημαντικών οικογενειών που επιχειρούν στο 6ο (ψηφιακό) Family Business Forum της KPMG

Στις 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το 6ο Family Business Forum της KPMG στην Ελλάδα, σε ψηφιακό περιβάλλον. Σκοπός του φετινού Forum είναι να αναδείξει τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των οικογενειακών επιχειρήσεων, αλλά και τις πρακτικές που μετουσιώνουν την άρρητη γνώση και εμπειρία των οικογενειών που επιχειρούν σε εμπεριστατωμένες επιχειρηματικές στρατηγικές.

H διεθνούς φήμης ερευνήτρια και επί χρόνια σύμβουλος μεγάλων οικογενειών που επιχειρούν, στην Ελβετία και σε άλλες χώρες παγκοσμίως, Dr. Claudia Binz Astrachan θα μιλήσει στο 6ο Family Business Forum για τη σημασία και την ανάπτυξη των ιδιαίτερων δεξιοτήτων που απαιτούνται για τη διακυβέρνηση των οικογενειακών επιχειρήσεων. Ο Αν. Καθηγητής Διεθνούς Μάρκετινγκ Μάρκος Τσόγκας θα μιλήσει για τις προκλήσεις που καλούνται να διαχειριστούν οι οικογενειακές επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους να επεκταθούν στις διεθνείς αγορές. Δυνατό είναι το «παρών» των ελληνικών οικογενειών που επιχειρούν, με τους (σε αλφαβητική σειρά) Χρυσούλα Αναστασοπούλου, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΚΡΙΝΟΣ, Ευθύμη Ευθυμιάδη, Αντιπρόεδρο της REDESTOS – Efthymiadis Agrotechnology Group, Άννα Καμαρίδη, Αντιπρόεδρο της Καμαριδης GlobalWire, Δημήτρη Σαράντη, Πρόεδρο Δ.Σ. της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ» και Παναγιώτη Τσινάβο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΚΡΙ-ΚΡΙ, οι οποίοι θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με τον Βαγγέλη Αποστολάκη, Αντιπρόεδρο της KPMG στην Ελλάδα.

Χορηγοί του Forum είναι το Ecali Club και η Genesis Pharma. Τo Forum πραγματοποιείται με την Τιμητική Υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε), του ΣΕΒΕ (Σύνδεσμος Εξαγωγέων), του Family Business Network Greece και του Συλλόγου Αποφοίτων London School of Economics.

Η εγγραφή στο Family Business Forum είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.kpmgevents.gr