Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Στη μέχρι πρόσφατα ελληνική αγροτική οικονομία, η βιομηχανική ανάπτυξη του κλάδου της διατροφής ήταν αναμενόμενη. Ποιές ήταν οι διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων και πώς άλλαξαν; Το βιβλίο αυτό εγκαινιάζει ένα εκδοτικό οδοιπορικό των εκδόσεων ΚΕΡΚΥΡΑ στην ελληνική βιομηχανία και εξετάζει την ελληνική βιομηχανία διατροφής από τη φάση της προϊστορίας μέχρι σήμερα.
30,00€
*Για την ολοκλήρωση της αγοράς θα ανακατευθυνθείτε στο site της Νομικής Βιβλιοθήκης
- Ημερομηνία έκδοσης: Αύγ / 2006
- Εκδότης: Εκδόσεις Κέρκυρα
- Γλώσσα: Ελληνικά
- Σελίδες: 352
- ISBN: 978-960-8386-36-5
- Τύπος εξώφυλλου: Μαλακό Εξώφυλλο
- Συγγραφέας: Χεκίμογλου Ευάγγελος – Ρούπα Ευφροσύνη